Mijn sponsoren

OIT technisch installatiebureau 

Al 40 jaar hét technisch installatiebureau in de regio Castricum. Laat je verrassen en breng een bezoek aan de showroom of vraag informatie aan over energiezuinig je woning verwarmen!

Besto Groep

De Besto Groep is gespecialiseerd in de woning- en utiliteitsbouw. Heeft u een idee of is er al een bouwproject gestart? Wij denken graag mee en geven advies! Vanaf het eerste onderdeel tot de laatste puntjes.

Garagebedrijf Allround

Garage All Round is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat het belang van mobiliteit begrijpt en zich inzet als mijn fan én mobiliteit-sponsor!

HEMA West-Friesland

Ondernemer Maurice Montezinos Mul staat in West-Friesland aan de basis van het succes van HEMA en support veel lokaal talent. Ik ben blij dat een toonaangevend ondernemer als Maurice in mij gelooft!

Kuin Makelaardij - Andijk

Al sinds 2009 is Kuin Makelaardij gevestigd in Andijk en van daaruit actief in de regio West-Friesland. Vandaag de dag bieden zij klanten een compleet pakket voor zorgeloos wonen en werken. Nu én in de toekomst!

Abbekerk Timmerwerk

Voor al uw timmer- en onderhoudswerk, belt u Abbekerk! Al jaren kan ik rekenen op deze begane en meelevende familie! André en Johanna, bedankt!

Sponsor worden?