Mooie start seizoen 2015-16

Afgelopen weekend zijn we met onze nieuwe ploeg van start gegaan. Een teambuilding volgde de bijeenkomst met sponsorclinic op en met twee groepjes zijn we Amsterdam in getrokken om daar 'Wie is de mol' te spelen. We hebben een aantal nieuwe jongens aangetrokken, waarvan enkele zelfs in Hoorn gaan wonen om het verbeterde schema ook optimaal te kunnen uitvoeren.

De ploeg ziet er veelbelovend uit met een aantal nieuwe jongens. Bij ons mogen we toevoegen Ronald Ligtenberg, Floris Root, Olof Gerritsten, Cornelius Kersten, Ruben Kieftenburg en Menno Kramer. Helaas nemen we ook afscheid van een aantal jongens. Zo heeft Tim besloten om zicht op zijn studie te gaan richten en word Ricardo assistent trainer, om naast zijn twee universitaire studies toch nog bij de ploeg betrokken te blijven.

Ik heb er ontzettend veel zin in! Lees hier meer!

Featured Posts
Recent Posts