Nieuwe teamsponsor: Dalphin!

"Vanaf het komende schaatsseizoen prijkt de naam van Dalphin Lifestyle Drinks op de wedstrijdpakken van het talenten schaatsteam uit Noord-Holland" schreef Jan Kalverdijk op Dichtbij.nl na de presentatie van de nieuwe sponsor in Enschede.

Het - van oorsprong - Duitse merk dat door heel Europa opereert, heeft zich sinds deze zomer aan ons gebonden. Dankzij het internationale bedrijf met verkoopkantoren in o.a. Nederland, Duitsland en Spanje, kunnen wij onze zomer nóg professioneler inrichten en zij geven ons de kans net dat extra stapje te doen om ook in niveau te stijgen.

Jordi Brockotter, commercieel verantwoordelijke voor Dalphin Lifestyle Drinks: “Wij herkennen in Schaatsteam Loon Salarissoftware de gedachte achter onze producten. Al onze dranken passen perfect bij de gezonde levensstijl van een topsporter. Het is in onze ogen dan ook logisch dat wij ons merk koppelen aan het jonge en talentvolle schaatsteam". Dalphin zal niet alleen financieel sponsor zijn maar heeft ons ook in conctact gebracht met Multipower sportsfood, zij zullen ons tegen gereduceerd tarief voorzien van sportvoeding.

Jordi heeft al meerdere trainingen van ons bijgewoond en wil ook komend schaatsseizoen langs komen bij wedstrijden. Hij gaf al meermaals aan de trainingen van een hoog niveau te vinden. Op de vraag of hij zin had een traininkje mee te doen, antwoordde hij dan ook wijselijk "helaas ben ik mijn sportschoenen vergeten, haha".

Wij zijn Dalphin Lifestyle Drinks en Multipower sportsfood enorm dankbaar en hopen op een fijne samenwerking!

Lees meer op: Dichtbij.nl (klik HIER)

Featured Posts
Recent Posts