December 20, 2018

November 16, 2018

August 20, 2018

March 29, 2018

Please reload

Recent Posts

NK Sprint & Seizoensfinale!

February 8, 2019

1/6
Please reload

Featured Posts

Geplaatst voor de UCB!

08/11/2015

Afgelopen zaterdag stond de Regioselectiewedstrijd voor de Utrecht City Bokaal op de planning. Tijdens deze selectiewedstrijd werden 7 plaatsen vergeven voor de zgn. UCB, waar op zijn beurt plaatsen voor het NK Sprint te verdienen zijn!

 

De regioselectiewedstijd begon al goed, met een nieuw Nederlands PR: 37.57. Helaas begon het steeds mistiger te worden op de baan en ik begon mijn rit dan ook in mist waar een mistlicht zeker tot zijn recht zou zijn gekomen. Niet alleen is de mist vervelend voor het zicht, maar ook het ijs dat snel aanslaat (door de hoge luchtvochtigheid) komt snelle tijden niet ten goede. 

 

Al met al was de 1:15.51 die ik reed, genoeg voor de 5e plek in het klassement en plaatsing voor de Utrecht City Bokaal. Op 12 en 13 december zal ik dus aan de start verschijnen in Utrecht om mee te strijden om de Bokaal en de plaatsen op het NK!

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags