Nieuw seizoen, nieuwe sponsor!


Na een aantal jaren met Loon Salarissoftware aan onze zijde te hebben kunnen trainen is die samenwerking tot een eind gekomen. Maar niet getreurd, onze nieuwe sponsor past minstens zo goed bij ons!

Spindl Speedskating, dat is de naam waaronder wij verder gaan de komende seizoenen. Spindl is een bedrijf dat vanuit de ergonomie van het menselijk lichaam werkt. Stilzitten is niet gezond en kan zelfs leiden tot ernstige rugproblemen. De bewegelijke stoelen van Spindl lossen dit probleem op een sportieve manier op.

Het is een poosje stil geweest op mijn site, maar de trainingen gaan gewoon door. Het team is uitgebreid (er zijn dames en een nieuwe hoofdtrainer toegevoegd) en er worden zelfs al meters gemaakt op het ijs van de 11stedenhal in Leeuwarden. Daar binnenkort ook weer meer over in mijn nieuwsbrief!

Er zijn een aantal Spindl modellen beschikbaar, die zowel in huiselijke sferen als in een professionele omgeving tot hun recht komen. Spindl - keeps you moving when you're not! Neem een kijkje op http://facebook.com/spindlspeedskating/ om kennis te maken met ons team voor komend seizoen en leer meer over de stoelen van Spindl op http://spindl.nl/ !

Featured Posts
Recent Posts