Geen NK, wél Universiade!


In 2015 nam ik deel aan de WUC in Almaty, Kazachstan

Helaas heb ik mij in de laatste Holland-Cup Cyclus niet weten te plaatsen voor het NK Sprint of Afstanden. Tijdens de Holland Cup 2 was de vorm niet goed en tijdens de Utrecht City Bokaal gooide een bloedneus roet in het eten, maar er is ook mooi nieuws!

De selectie voor de aankomende Winter Universiade is bekend. Samen met teamgenoot Olof zal ik 26 januari richting Kazachstan reizen voor de 500, 1000 en 1500 meter tijdens dit grote toernooi. Uit 55 landen zullen ca 2250 deelnemers naar Almaty komen voor het, op één na grootste, multi-sport-event.

Op de legendarische Medeo ijsbaan zal ik voor de tweede keer in actie komen. In 2015 deed ik mee aan de WUC (WK Studenten) in Kazachstan. Op 1, 2 en 3 febuari a.s. zal ik voor Nederland uitkomen op de 500, 1500 en 1000 meter. Ik heb er zin in!

Featured Posts
Recent Posts