Sponsormogelijkheden

Een schaatsseizoen kost ontzettend veel geld en zonder sponsoren begint een topsporter nergens aan. Gelukkig kan ik heel veel van mijn ouders vragen en ook heb ik behoorlijk wat persoonlijke sponsoren. De teamsponsor neemt de grootste kosten op zich zoals de trainingskampen en de kleding. Maar toch zijn materiaal, vervoer, voeding, noem maar op allemaal voor eigen kosten.

Club van 100

Een seizoen kost ontzettend veel geld, dat is ook de reden dat de rijders van Schaatsteam Loon Salarissoftware allemaal een eigen inbreng bieden. Hiervoor zoeken de schaatsers sponsoren. Leden van de Club van 100 krijgen voor 100 euro al een plekje op mijn 'Sponsorpagina'.

Va. €100,-

Sponsor

Uiteraard kunnen sponsoren ook met grotere bedragen steunen. Deze sponsoren krijgen een plekje in de banner op de homepage van JoepKalverdijk.nl en verder dezelfde faciliteiten als leden van de club van 100. Natuurlijk kunnen ook afspraken worden gemaakt over andere sponsormogelijkheden, denk daarbij aan bedrukking van bijvoorbeeld de zomerkleding of jas die ik gebruik tijdens het trainen.

Va. €200,-

Materiaalsponsor

Joep heeft niet alleen een paar schaatsen nodig om te presteren. Tijdens de zomer heeft hij onder andere hardloopschoenen, skeelers, skeelerwielen (deze slijten), wielrenwielen en wielrenbandjes nodig. In de winter zijn deze kosten bijvoorbeeld slijpstenen, daarnaast zijn er ook kosten als brandstof voor in de auto en inschrijvingen voor wedstrijden. In ruil voor de materialen zijn gepaste sponsormogelijkheden beschikbaar.

Va. €50,-

Teamsponsor

Als teamsponsor krijgt u een plek op de (trainings)kleding toegewezen. Het hele team zal dan dus met uw logo op de kleding rondrijden. Deze optie is, net als Hoofdsponsor, enkel beschikbaar als het niet in strijd is met huidige sponsorcontracten.

Op aanvraag

Hoofdsponsor

Hoofdsponsoring betekent dat uw logo of bedrijfsnaam overal zal terugkomen, in de naam van het team als Schaatsteam 'Uw Naam Hier' en op de kleding. De kleding kan zelfs in de huisstijl van uw bedrijf worden gemaakt en daarnaast gaat de grootste commerciële aandacht naar u. U kunt uw klanten meenemen naar wedstrijden en onder genot van een heerlijk warm kopje chocomel zaken doen.

Op aanvraag

Please reload